Cristina Staiculescu, noul Senior Manager de Corporate Communications al Vodafone

Din 14 aprilie, Vodafone România va avea un nou Senior Manager în departamentul de Corporate Communications. Este vorba de Cristina Staiculescu, care anterior a ocupat funcția de director de comunicare în cadrul Citi România.

În cadrul Vodafone, Cristina Staiculescu va conduce activitățile de relații publice și comunicare externă ale companiei și va ajută la consolidarea reputației acestuia și a brand-ului în piață, atât prin intermediul canalelor de media tradiționale, cât și al celor digitale. De asemenea, Cristina Staiculescu va gestiona comunicarea pentru activitățile de Responsabilitate Corporativă.

Cu 12 ani de experiență în comunicare și în poziții de coordonare, Cristina Staiculescu se alătura Vodafone România de la Citi România, unde a fost director de comunicare din 2008, fiind responsabilă de comunicarea externă și internă, de relațiile cu presă și proiectele de responsabilitatea socială corporativă.

Anterior, Cristina Staiculescu a ocupat, timp de cinci ani, funcția de director de comunicare și relații internaționale al Televiziunii Române (TVR), fiind responsabilă pentru consolidarea reputației instituției, printr-o comunicare eficientă. În acest rol, Cristina Staiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la înființarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Români.

Cristina Staiculescu este licențiată în Drept și Relații Internaționale și are un Master în Comunicare și PR. De asemenea, ea este trainer Process Communication Model.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •