Cristina Vărzaru intră în echipa BCR Banca pentru Locuinţe

Cristina Vărzaru intră în echipa BCR Banca pentru Locuinţe

Cristina Vărzaru se alătură echipei de la BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), în poziţia de Vicepreşedinte, în urma autorizării sale de către BNR.

Cristina Vărzaru a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a obţinut o Diploma Executive MBA la Vienna University of Economics and Business.

Cristina Vărzaru a început colaborarea cu Grupul Erste în anul 2005, unde a avut diverse responsabilităţi fiind implicată în procesul de pregătire a intrării grupului pe piaţa bancară din România. De asemenea, a făcut parte din colectivul care s-a ocupat de due diligence făcut de Erste pentru achiziţia BCR, iar ulterior s-a ocupat de programul de integrare şi dezvoltare BCR-Erste şi tranziţia care a  urmat preluării BCR de către Grupul austriac.

Din anul 2007, s-a alăturat echipei  BCR, preluând diverse responsabilităţi în domeniul administrării activelor şi pasivelor. Pentru o perioadă (2010 – 2011), a lucrat la subsidiara grupului Erste din Serbia.  În ultimii cinci ani, a ocupat poziţia de Director executiv al Direcţiei administrarea bilanţului din cadrul BCR.

De-a lungul timpului, Cristina Vărzaru a coordonat  zona de Back Office în cadrul Volksbank România, iar cariera în lumea bancară şi-a început-o în cadrul ABN Amro România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •