Deloitte România promovează cinci manageri seniori în roluri de directori

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management

Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori în roluri de directori în practica de fiscalitate, de audit și servicii conexe, de consultanță financiară și de consultanță în managementul riscului, ca urmare a performanțelor lor în deservirea clienților, în dezvoltarea profesională a echipelor și în creșterea businessului. Astfel, Alexandra Bunea-Oprișescu a fost numită Director Taxe, Oana Nicula și Răzvan Ungureanu, Directori Audit și Asigurări, Iulia Bratu, Director Fuziuni și Achiziții, și Elena Grigore, Director Consultanță de Risc.

„În activitatea noastră, directorii au un rol esențial în consolidarea expertizei și a echipelor, în livrarea proiectelor și în consolidarea relațiilor cu clienții. Este o mare satisfacție să felicit noi colegi care ajung în astfel de poziții cheie și să le mulțumesc pentru angajamentul față de valorile Deloitte de a crea un impact pozitiv prin ceea ce facem pentru clienții, pentru colegii noștri și pentru comunitatea de afaceri. Suntem încrezători că abilitățile și entuziasmul lor vor consolida practica noastră și vor aduce un suflu proaspăt în cadrul echipei de management”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alexandra Bunea-Oprișescu are o experiență de 11 ani în domeniul prețurilor de transfer. Ea oferă servicii de consultanță către clienți locali și internaționali care activează în industria serviciilor financiare, precum și în industriile telecomunicațiilor, media, tehnologie și prelucrătoare. Domeniile sale de expertiză sunt consultanța fiscală, restructurarea afacerilor din perspectiva prețurilor de transfer, acordurile de preț în avans, due-diligence și litigiile privind prețurile de transfer. Alexandra este consultant fiscal certificat și deține o diplomă de licență în economie, o diplomă postuniversitară în contabilitate și fiscalitate și un certificat ADIT în domeniul prețurilor de transfer.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •