Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton, speakerul evenimentului Meet the MAN!

Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton, este speakerul evenimentului Meet the MAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 15 aprilie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel, informează un comunicat oficial remis Manager Express.

Meet the MAN Florin Campeanu

Tema evenimentului va fi Marketingul în era digitală.

„Traversăm o perioadă în care aproape totul se întâmplă în mediul online. De aceea, am ales împreună cu Florin această temă pentru următorul eveniment deoarece considerăm că este important să ştii cum să faci această trecere, cum să te promovezi și să foloseşti uneltele pe care digitalul le pune la dispoziţie. Vom afla și ce e necesar să faci pentru a atrage clienţi într-un mediu nou, dinamic şi în continuă schimbare.”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Florin Câmpeanu

Cu 15 ani experienţă în publishing şi peste 10 ani în domeniul marketingului digital, Florin Câmpeanu a dus Rentrop & Straton Group din era print în era digitală. Compania de marketing şi consultanţă în afaceri  lansează anual peste 350 produse din zona de informaţii specializate, lucru ce a dus, firesc, la apariţia în grup a unei agenţii web.

Astfel, din 2006, Florin coordonează și activităţile Fokus Digital Services, agenţie ce oferă în prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuală, SEO, Google AdWords.

Inovaţia este cuvântul de bază în grupul pe care îl conduce, Florin fiind un exemplu în această direcţie. Ca o consecinţă firească, în 2009 a pus bazele Fokus Interactive, regie de publicitate online care oferă  servicii de media (consultanţă şi campanii integrate de promovare), Florin creând strategii de comunicare şi promovare pentru clienţi mari şi medii din poziţia de Chief Visionary Officer.

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •