Grupul Rohrer a preluat R&R Oil Services şi unele active ale RIG Service

Grupul Rohrer a preluat R&R Oil Services si unele active ale RIG Service

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat operaţiunea prin care Grupul Rohrer preia R&R Oil Services – ROS SRL şi unele active ale RIG Service, precum şi ale Grup Petrol Marin.

”Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, informează autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Grupul Rohrer îşi desfăşoară activitatea, în principal, în domeniul izolaţiilor industriale, al curăţărilor industriale, schelăriei şi transportului de fluide pentru industria de petrol şi gaze.

RIG Service prestează servicii de mentenanţă şi operare pentru industria de petrol şi gaze, servicii de verificări protecţii şi automatizări echipamente electrice, servicii de verificare, calibrare şi reparare supape de siguranţă, servicii de verificări metrologice mijloace de măsură şi control, servicii radio şi servicii de control nedistructiv.