FAN COURIER preia operatorul de transport & logistică SLS CARGO

FAN COURIER preia operatorul de transport & logistica SLS CARGO

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat,  își consolidează poziția pe și logistică prin achiziția companiei SLS CARGO, fondată în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Tranzacția a fost perfectată de acționarii celor două companii la începutul lunii noiembrie și se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenței.

”Este un parteneriat câștigător pentru ambele părți implicate și nu o achiziție propriu zisă. Experiența în piața de freight forwarding pe care o are partenerul ă clienților noștri. Vrem să le oferim partenerilor pentru care prestăm servicii o experiență mai bună pe toate liniile de business, nu doar pe ”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

FAN COURIER preia operatorul de transport & logistică SLS CARGO

Potrivit fondatorului FAN, pe parcursul negocierilor, cele două companii au identificat nu doar obiective de business și valori ță de client sau interesul pentru dezvoltare și investiții.

În baza parteneriatului, compania SLS CARGO va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie ă fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

Citește și: Felix Pătrăşcanu, Fan Courier: România nu mai este țara cu salarii mici si cu forță de muncă ieftină

”Ne bucurăm să devenim partener al liderului unei piețe în ăți deveni mai bun învățând de la cei mai buni, iar FAN Courier este un business sănătos, construit cu grijă în peste 20 de ani de activitate. Suntem convinși că transferul reciproc de know-how va fi cheia dezvoltării noastre pe termen lung”, a Mihai Stoica, fondatorul companiei SLS CARGO.

Prin dezvoltarea portofoliului, clienții FAN Courier vor avea acces la o gamă mai largă de servicii pe transport-logistică-distribuție. Planurile pe termen scurt și mediu ale celor doi parteneri și creșterea echipei.

FAN Courier, companie integral privată românească, fondată în 1998, a încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimează pentru anul în curs o creștere a afacerilor cu 15% și investiții de peste 15 milioane de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •