Hezy Ovadia este noul președinte al NOBEL

Hezy Ovadia este noul președinte al NOBEL

NOBEL, companie multinațională ce activează în domeniile telecom și financiar, l-a numit recent în funcția de Președinte pe Hezy Ovadia, fostul Președinte al Tuborg România (URBB).

Hezy Ovadia, originar din Israel, a ales să vină în România în anul 2010 când a preluat leadership-ul companiei Tuborg. Acesta a părăsit organizația la sfârșitul lui 2015, reușind să-și indeplinească obiectivul de a aduce compania pe profit.

Având peste 22 de ani de experiență în Retail și FMCG, Hezy Ovadia a fost CEO-ul celui mai mare producător de ape minerale din Israel, Neviot, companie listată pe bursa din Tel Aviv, precum și CFO pentru Carlsberg Israel.

NOBEL a cunoscut o ascensiune rapidă în cei 18 ani de la înființare, ajungând unul din liderii pe piața globală de telecomunicații. În 2015 a ajuns la o cifră de afaceri de 250 de milioane de dolari, numărând peste 350 de angajați în 5 țări.

Fondată în 1998 de către Thomas Knobel, compania NOBEL s-a dezvoltat activând în domeniul cartelelor de telefonie internațională, ajungând unul dintre cei mai importanți jucători pe această piață. Pe partea B2C (Business to Consumer), NOBEL domină piață din SUA, oferind atât cartele preplătite, cât și produse online pentru apeluri internaționale.

De curând, grupul NOBEL și-a diversificat aria de produse și servicii prin  orientarea dezvoltării pe noi industrii: FinTech prin Nobel Financial, distribuție fizică de alimente prin Nobel Express, și Online printr-un strâns parteneriat cu WowApp.

De asemenea, NOBEL este o companie activă și pe segmentul B2B (Business to Business) oferind clienților săi o platformă de routing avansată din punct de vedere tehnologic, cât și oportunități de interconectare internațională.

Prin parteneriatul cu WowApp, NOBEL sprijină realizarea viziunii unei noi economii digitale, așa cum a fost prezentată de către Thomas Knobel la TEDxBucharest. Lansată în Octombrie 2015, aplicația WowApp a depășit pragul de 1.5 milioane de membri în doar 6 luni, 23% dintre aceștia fiind din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •