Anca Rarău devine Consilierul Președintelui BCR

Presedintele isi ia consilier pe directorul executiv de marketing al BCR

Începând cu luna iulie, Anca Rarău, actualul director de marketing al BCR, va prelua funcția de Consilier al Președintelui BCR. Numirea sa în noua funcție a determinat și relocarea consilierului în Cluj, orașul natal. Până la numirea unui nou director de marketing, interimatul va fi asigurat de către Ionuț Stanimir, actualul director de comunicare al băncii.

Anca Rarău și-a început activitatea la Banca Comercială Română, în toamna anului 2012. Are o carieră în marketing de peste 20 de ani. S-a făcut remarcată prin coordonarea cu succes a unor proiecte ample. Echipele conduse de către Anca Rarău au primit numeroase distincții pentru eficiența campaniilor realizate. Acestea s-au remarcat prin strategii și inițiative de marketing care au constituit premiere în piață.

A absolvit Facultatea de Știinte Economice, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, din Cluj. Au urmat un EMBA la Conservatoire Nationale des Arts et Métiers din Paris și un master acordat de către Academia de Studii Economice – București.

În noua ipostază, Anca Rarău va își va continua activitatea în zona de consiliere și strategie de brand.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România. Include operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, a pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

Sursă foto: smark.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •