Holzindustrie Schweighofer: Thomas Schiefer, noul Country Manager în România

Holzindustrie Schweighofer: Thomas Schiefer, noul Country Manager în România

Thomas Schiefer a fost numit în funcția de Country Manager al Holzindustrie Schweighofer în România. Din această poziție nou creată, Thomas Schiefer va asigura continuitatea activității societății Holzindustrie Schweighofer S.R.L. De asemenea, va contribui la coordonarea celor cinci fabrici Holzindustrie Schweighofer din România și a directorilor de fabrică din Sebeș, Rădăuți, Reci, Siret și Comănești.

Dan Bănacu, Directorul General al fabricii din Comănești, va rămâne purtătorul de cuvânt al companiei în România.

Thomas Schiefer are o experiență vastă în conducerea și administrarea afacerilor. A ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul companiei REHAU, lucrând în Germania, Marea Britanie, Africa de Sud și Singapore. Thomas Schiefer, care și-a petrecut copilăria în România, s-a mutat înapoi în București împreună cu familia sa în anul 2012. Vorbește fluent limbile română, engleză, germană și poloneză.

În ceea ce privește studiile absolvite, Thomas Schiefer a obținut o licență în Administrarea Afacerilor și a finalizat un masterat în Economie la Universitatea din Hagen, Germania. Deține, de asemenea, o Diplomă Avansată ACCA în Contabilitate și Afaceri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •