KPMG în România numește trei noi parteneri

KPMG in Romania numeste trei noi parteneri

KPMG în România anunță numirea a trei noi parteneri: Bogdan Vlad și Nicoleta Rusu în departamentul de Audit și Robert Maxim în departamentul de Consultanță în Afaceri. Noile numiri reflectă continuitatea succesului companiei, chiar în contextul dificil din prezent, precum și încrederea noastră în viitor.

Bogdan Vlad, Partener Audit, este în echipa KPMG de douăzeci de ani, iar promovarea sa ca Partener este un rezultat firesc al experienței considerabile acumulată de-a lungul carierei sale în audit și managementul riscului și al calității, pe care se bazează în asistența oferită clienților noștri. Bogdan a fost director al departamentului de Audit din 2010 și a lucrat în proiecte dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv Retail, Autovehicule, Producție industrială, Imobiliare și Construcții. De asemenea, a avut o contribuție esențială la dezvoltarea afacerii KPMG în România și în managementul riscului și calității pentru KPMG International. Bogdan este o persoană sociabilă, a dezvoltat o relație solidă cu echipa sa și îndrumă oamenii în procesul de dezvoltare profesională.

Bogdan afirmă: „Este un privilegiu să devin Partener în KPMG în România. În aceasta perioadă de schimbare, profesioniștii noștri în Managementul Riscului și Audit oferă liderilor în afaceri asistența necesară pentru decizii strategice în contextul provocărilor complexe cu care se confruntă. Voi continua să dezvolt capabilitățile noastre, astfel încât să rămânem alegerea clară dintre furnizorii de servicii profesionale.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •