Managerul de online sales al PayU, Rareș Florea, pleacă la Vector Watch

Rareș Florea, în prezent online sales manager la PayU, va coordona, din 23 iunie, operațiunile din România ale Vector Watch, un start-up producător de smart watches.

“Am fost contactat de CEO-ul companiei din Marea Britanie, Joe Santana, și voi începe pe 23 iunie alături de Vector Watch”, a spus Rareș Florea.

Rareș si-a atribuit deja rolul la viitoarea companie, întrucât, la gala Business Magazin Tineri Manageri de Top, de la finalul lunii mai, a reprezentat Vector Watch în declarațiile oferite jurnaliștilor.

Citește și Vector Watch: Smartwatch-ul românesc cu autonomie de 30 de zile

Rareș Florea a lucrat în cadrul PayU din august 2012, iar anterior a activat în companii precum Upstream, Groupon Romania sau Bancpost. Totodată, a urmat cursurile Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea din București.

Compania Vector Watch are în țară peste 10 angajați, majoritatea pe vânzări și marketing. CTO-ul companiei este antreprenorul român Andrei Pitiș, iar în iulie 2014, omul de afaceri Radu Georgescu a investit 500.000 de euro în start-up. Vector Watch va lansa primele modele de ceasuri inteligente la finalul acestui an, unele dintre ele putând fi precomandate de pe site, la prețuri începând cu 200$.

(Foto: Facebook Rareș Florea)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •