P3 continuă schimbările: Sînziana Pardhan este noul Country Head în România

Sinziana Pardhan numita Country Head P3 in Romania

După ce în luna iunie s-a alăturat echipei în calitate de Director de Achiziții, P3 anunță că Sînziana Pardhan preia funcția de Country Head P3 în România. Anterior, această poziție a fost ocupată de către Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

P3 este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori europeni de proprietăți logistice. În noul ei rol, Pardhan va coordona extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată de P3 ca având un mare potențial datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa.

„Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesioniști a P3 pentru a crește împreună prezența P3 în piața de spații logistice din România, printr-o dezvoltare ambițioasă și sustenabilă a portofoliului nostru”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

„O cunosc pe Sînziana de peste nouă ani și am avut ocazia să lucrăm îndeaproape timp de cinci ani. Sunt încântat că pot încredința conducerea biroului din România unui profesionist atât de bun”, declară Blake Horsley, Director de Dezvoltare al Grupului P3.

În noua sa poziție, Horsley va coordona programul ambițios de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum și construcția unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă țări în care este deja reprezentată și intră în noi teritorii.

Horsley, care s-a alăturat echipei P3 la începutul anului 2016, va lucra îndeaproape cu echipele din fiecare țară pentru a susține procesul de dezvoltare, de creștere a portofoliul P3 și de îmbogățire a gamei de oferte personalizate adresate clienților.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Grupul P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore și are misiunea de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie. Acesta  dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale.