Raiffeisen Banca pentru Locuinţe îşi completează echipa de conducere

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe îşi completează echipa de conducere

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe îşi completează echipa de conducere executivă cu doi noi membri: Ileana Cioana devine vicepreşedinte Divizia Distribuţie, iar Ionel Fierascu va fi vicepreşedinte Divizia Operaţiuni. Membrii directoratului sunt acum: Aurelia Cionga, preşedinte&CEO (din 2009), Ileana Cioana şi Ionel Fierascu, vicepresedinţi.

Noile nominalizări vor deveni efective după obţinerea tuturor avizelor şi a autorizării din partea Băncii Naţionale a României.

Ileana Cioana a fost până acum Director Executiv Produse de creditare pentru Corporaţii, poziţie pe care o deţine din 2006. Ileana lucrează în Raffeisen Bank din anul 2002 ca director în Divizia Corporaţii, iar până în 2002 a activat în ABN Amro Bank România. A fost profesor  asociat la ASE şi a format permanent echipe de tineri bancheri, buni profesionişti. În prezent îşi continuă munca de mentor şi colaborează în calitate de trainer, în programul Raiffeisen Banking University. 

Ionel Fierascu lucrează în Raiffeisen Bank din 2001, iar anterior a făcut parte din echipa Băncii Agricole, din anul 1998. Este licenţiat în economie şi în drept, cu studii postuniversitare de economie, guvernanţă corporatistă, conformitate şi risc. A început ca simplu angajat în bancă şi a avansat până la manager şi director juridic şi de conformitate. În Raiffeisen Bank a infiinţat Directia de Securitate Bancară, apoi Direcţia de Conformitate, pe care a condus-o până în prezent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •