Ravinder Takkar este noul CEO al Vodafone România

Directorul general al Vodafone Partner Markets, Ravinder Takkar, este noul CEO al Vodafone România, potrivit unui comunicat al Vodafone remis Manager Express.

Ravinder Takkar își va începe activitatea în calitate de CEO al Vodafone România de la 1 mai 2014. Până la această dată, poziția de CEO interimar al Vodafone România va fi asigurată de Giovanni Chiarelli, care va continua să fie, în același, timp, și CTO al companiei, poziție pe care o ocupă din 2012.

Citește și TOP 10 – Care sunt cele mai bune companii din România pentru lideri

În calitate de director general al Vodafone Partner Markets, din 2012 și până în prezent, Ravinder Takkar „a contribuit la creșterea business-ului, prin extinderea prezenței Vodafone și adăugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita și Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) și Vinaphone (Vietnam)”, se arată în comunicatul citat.

Ravinder Takkar s-a alaturat echipei Vodafone în anul 1994 și a avut numeroase poziții executive, atât în Vodafone Group, cât și în companiile cu capital comun (joint ventures).

Citește și Discuții pentru un parteneriat Orange-Microsoft (Video)

Noul CEO al Vodafone România a fost, printre altele, Director Enterprise și Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi. Ravinder Takkar a fost membru al Board-ului la Vodafone India și la Indus Towers (joint venture între Vodafone India, Airtel și Idea). Înainte de a lucra pentru Vodafone, Ravinder Takkar a fost consultant de management la DMR Group.

Ravinder Takkar, în vârstă de 45 de ani, este licențiat în Informatică al Universității Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiană, Ravinder Takkar este și cetățean american și va fi însoțit în România de familia sa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •