Antreprenorul Cristian Covaciu, în finala World Entrepreneur Of The Year 2017

Cristian Covaciu reprezinta Romania in finala EY WEOY 2017

Astăzi începe finala celei de-a XVII-a ediție a forumului EY World Entrepreneur Of The Year, la Monte Carlo, și se va încheia pe 11 iunie 2017. Unul dintre cei 59 de antreprenori calificați din 49 de ţări este antreprenorul Cristian Covaciu, al treilea român care ajunge în finala competiției.

Cristian Covaciu este Director General IPEC și deține titlul de EY Entrepreneur Of The Year 2016 în România. “Merg la Monte Carlo încrezător și cu dorința de a demonstra că antreprenoriatul românesc concurează de la egal la egal cu reprezentanții țărilor cu tradiție îndelungată”, a declarat Covaciu.

Compania IPEC a fost înființată în 1990 și este acrononimul pentru Inovație, Performanță, Eficiență, și Competență. A început ca o afacere de familie și a ajuns să reprezinte 1% din producția mondială de farfurii. Are un venit anual de peste 22 milioane euro, 800 de angajați și 250 de roboți industriali. Treptat, IPEC a ajuns să fie unul dintre cei mai importanți parteneri IKEA pentru articolele de menaj din porţelan.

„Competiția World Entrepreneur Of The Year este locul în care se întâlnesc, anual, cei mai buni antreprenori din 49 de țări. Suntem mândri că România participă pentru al treilea an consecutiv. Cristian Covaciu va fi susținut în această finală mondială de către delegația națională, formată din oameni de afaceri români și din reprezentanți EY România,” spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •