Sabine Spielrein a fost numită Director de Audit al GEFCO

Sabine Spielrein a fost numita Director de Audit al GEFCO

Grupul GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, o numește pe Sabine Spielrein în funcția de Director de audit intern în cadrul grupului. Ea va raporta către Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație.

Deținând anterior funcția de Director de audit intern și control în cadrul companiei Dalkia, Sabine Spielrein se alătură GEFCO și pune în folosul grupului competențele sale în domeniul auditului, experiența sa în sectoarele industriale și cunoștințele sale privind mediile internaţionale, una dintre axele principale de dezvoltare ale GEFCO.

Sunt foarte încântat de faptul că Sabine se alătură echipei noastre,” a declarat Luc Nadal, „și sunt încrezător că, datorită experienței și talentului său, ea va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea noastră continuă și la politica de extindere a grupului„.

Sabine Spielrein și-a început cariera în anul 1994, în Franța, ca auditor în cadrul companiei Bristol-Myers Squibb. Ulterior, a profesat pe parcursul a doi ani în cadrul KPMG ca și consultant.

În 1997, s-a alăturat companiei Plastic Omnium în calitate de manager de audit intern, deţinând ulterior diferite funcții în domeniul financiar în cadrul acestei companii, unde a participat la crearea Inergy, un joint venture realizat împreună cu Solvay. În 2002, Spielrein a activat în cadrul companiei Dalkia și a deţinut diferite funcții în domeniul financiar, audit, fuziuni și achiziţii în Franţa și Marea Britanie.

Sunt foarte fericită să mă alătur Grupului GEFCO într-un moment cheie al dezvoltării sale. Abilitatea acestuia de a gestiona lanțuri complexe de aprovizionare, de a inova în domeniul serviciilor 4PL, excelența operațională și rețeaua sa internaţională sunt  atribute recunoscute care poziționează grupul ca partener preferat de către clienții industriali, satisfăcând întotdeauna nevoile specifice ale acestora. Doresc să contribui în mod activ la dezvoltarea continuă a grupului,” a spus Sabine Spielrein, Director de audit intern.

Sabine Spielrein a absolvit ISG Paris, în anul 1993 obținând diploma de Masterat în Audit și guvernanță corporativă.

GEFCO se oferă să proiecteze și să implementeze scheme logistice alături de producători. Performanța pe care o oferă clienților se bazează pe experiența dobândită de-a lungul ultimilor 65 de ani, în special în industria automobilelor, unul dintre cele mai complexe și solicitante sectoare. Prezentă în 150 de țări, GEFCO se află în topul celor 10 Grupuri europene.