Dan Chiran – noul Manager de Transporturi Rutiere de Mărfuri și Depozitare la GEFCO România

Dan Chiran - noul Manager de Transporturi Rutiere de Marfuri si Depozitare la GEFCO Romania

GEFCO România, parte din Grupul GEFCO, furnizor global de servicii industriale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, anunță numirea lui Dan Chiran în funcția de Manager de Transporturi Rutiere de Mărfuri și Depozitare (Contract Logistics Manager) în cadrul filialei GEFCO din România.

În calitatea sa de Contract Logistics Manager la GEFCO România, Dan Chiran va fi responsabil de toată activitatea operațională a filialei, legată de transportul rutier de marfă și depozitare.

Experiența sa în domeniul transportului și logisticii va aduce un plus pentru echipa de 40 de oameni pe care o va coordona la GEFCO România în Arad, Joița și Craiova.

,,Mă bucur că pot dezvolta și implementa soluții logistice performante pentru clienți, alături de echipa de profesioniști care este la GEFCO. Obiectivul nostru este să consolidăm poziția GEFCO în România, luând în considerare dinamica domeniului și provocările pe care le aduce”, a declarat Dan Chiran, Contract Logistics Manager la GEFCO România.

Dan Chiran a absolvit Facultatea de Transporturi în cadrul Universității Politehnica din București și și-a început activitatea în domeniul transporturilor și logisticii în anul 2005. Are deja 13 ani de experiență în domeniu, în diverse roluri operaționale și de management. Pe lângă competențele tehnice dobândite, Dan a acumulat și o experiență managerială solidă și a coordonat activitatea unei echipe de peste 200 de persoane.

Prin această numire, GEFCO România își consolidează echipa managerială și continuă dezvoltarea, în linie cu așteptările crescute ale clienților, oferind soluții inovative și personalizate.

Citește și: Daniel Rusen va fi noul Director de Marketing și Operațiuni al Microsoft România