SolarPower Europe: Un nou Președinte și trei noi membri ai Consiliului de Administrație

SolarPower Europe: Un nou Presedinte si 3 noi membri ai Consiliului de Administratie

În urma alegerilor Consiliului de Administrație al SolarPower Europe din 26 martie, desfășurate la distanță, Aristotelis Chantavas, Head of Europe pentru Enel Green Power, a fost ales noul Președinte al asociației, înlocuindu-l pe Christian Westermeier de la compania Wacker Chemie.

Comentând rezultatul alegerilor, Walburga Hemetsberger, CEO al SolarPower Europe, a declarat: „Suntem încântați că Aristotelis Chantavas a fost ales Președinte al SolarPower Europe și suntem încrezători că va continua activitatea excelentă a asociației, conducându-ne printr-o perioadă importantă pentru energia solară în Europa.

Citește și: Lucruri de luat în considerare privind HR-ul în contextul pandemiei de COVID-19

Experiența vastă a domnului Chantavas în calitate de Head of Europe pentru Enel Green Power, unul dintre cei mai mari jucători europeni din sectorul energiilor regenerabile, îl face bine pregătit pentru a poziționa energia solară ca principala tehnologie energetică în perioada de tranziție”.

Hemetsberger a adăugat: „Aș dori, de asemenea, să-i mulțumesc lui Christian Westermeier pentru conducerea sa în calitate de Președinte în ultimii ani.”