Thai cooking – Competiţie culinară 2013

Thai cooking - Competiţie culinară 2013

Restaurantul Roberto’s din cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton Bucureşti în colaborare cu Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT Balkans Office), organizează în data de 4 Octombrie 2013 un concurs culinar pentru cei pasionaţi de bucătăria Thai.

În concurs se pot înscrie atât amatori cât şi bucătari profesionişti. Înscrierile pentru competiţie sunt deschise până la data de 27 Septembrie 2013, iar regulamentul de concurs şi formularul de înscriere se regăsesc pe site-ul Roberto’s şi pe site-ul TAT.

Dupa etapa iniţială de înscrieri, un juriu compus din reprezentanţi ai TAT, Roberto´s şi reprezentanţi media, va alege 6 finalişti care vor participa la competiţia culinară din data de 4 Octombrie, competiţie ce va avea loc în cadrul restaurantului Roberto’s, la Athenee Palace Hilton şi constă în pregătirea de către concurenţi a unui preparat thailandez – Thai Green Curry. Concurenţii trebuie să caute şi să aducă ingredientele ei înşişi (toate ingredientele pot fi obţinute în Bucureşti, în magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regăsesc în regulamentul de concurs.

Concurenţii au şansa de a câştiga un curs de gătit în Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucureşti sau un voucher de 400RON valabil într-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto’s, English Bar and Café Athenee.

Concursul care se află la prima ediţie va fi organizat anual în aceeaşi perioadă.

În continuarea concursului culinar, Restaurantul Roberto’s organizează o cină Thailandeză cu preparate tradiţionale acompaniate de vinuri româneşti şi străine, muzică şi dansuri thailandeze.