Tocmai.ro se închide în aprilie. Anunțurile, transferate pe OLX.ro

De pe 19 martie, cei care vor să vândă sau să schimbe produse nu vor mai putea să-și posteze anunțurile pe Tocmai.ro, pentru că site-ul va fi supus unui proces de migrarea a anunțurilor în urma căruia va fi închis, însă toate anunțurile vor fi vizibile pe OLX.ro. 

Reprezentanții companiei Naspers, care controlează OLX.ro au anunțat că, de pe 19 martie, utilizatorii Tocmai.ro nu vor mai putea posta anunțuri pe acest site, ci doar pe OLX.ro, însă anunțurile postate anterior vor fi în continuare vizibile cumpărătorilor, până la jumătatea lunii aprilie. După acest termen, care va marca migrarea integrală a anunțurilor de pe platforma Tocmai.ro pe OLX.ro, vizitatorii vor fi redirecționați automat către ultima platformă.

O platformă unitară

Scopul acestei migrări este de a crește o singură platformă unitară, rapidă și ușor de folosit, atât pentru vânzători și cumpărători, după cum se arată în comunicatul Naspers. Ca urmare a achiziționarii operațiunilor Sibmedia Interactiv, despre care puteți citi AICIOLX.ro va deveni site-ul de anunțuri cu cei mai mulți cumpărători din România și milioane de anunțuri de vânzare.

”Înglobarea tocmai.ro în OLX.ro se va face într-un proces treptat, de la transferul anunțurilor și utilizatorilor, în baza acceptului acestora, până la redirecționarea site-ului tocmai.ro către OLX.ro. Echipa noastră pregătește o campanie integrată de comunicare și e încântată să răspundă tuturor întrebărilor ce ar putea apărea de la utilizatorii ambelor platforme în timpul acestui proces. Un lucru e sigur: s-a creat o mare piață dinamică și este cel mai bun moment să vinzi”, a spus Cristina Gheorghițoiu, Business Manager OLX.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •