Transelectrica își caută director. Poziția e remunerată cu 23.500 lei lunar

Compania de stat Transelectrica caută încă un candidat pentru postul vacant de membru al directoratului. Una dintre cele două poziții scoase la concurs a fost deja ocupată de Ion Smeeianu, fost şef al Poştei Române.

Viitorul director va fi remunerat cu 23.500 lei brut lunar, plus posibilitatea câştigării unor bonusuri. Cei care vor să aplice pentru funcție își pot trimite dosarele de candidatură până la data de 2 iunie 2015, ora 16, în format fizic la adresa SC Quest Advisors SRL, strada Ing. Gheorghe Balş, nr. 3, et. 4, sector 1, cod poştal 011889 Bucureşti, şi în format electronic pe adresa recrutare.transelectrica@questadvisors.eu.

Smeeianu, mandat până în septembrie 2017

Ion Smeeianu, fostul şef al Poştei Române, a fost numit, în această lună, în directoratul transportatorului de energie Transelectrica. Smeeianu ocupă un loc dintre cele două vacante de mai multe luni în directoratul Transelectrica, urmând a avea un mandat până la 16 septembrie 2017.

„În cei peste 30 de ani de experienţă profesională, domnul Ion Smeeianu a deţinut funcţii de conducere, contribuind la dezvoltarea performanţelor unor instituţii şi companii naţionale, dovedind aptitudini manageriale şi tehnice de înalt nivel, concretizate în realizări practice deosebite”, arata, la momentul numirii, un comunicat al Transelectrica.

Transelectrica a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,76 miliarde de lei şi un profit net de 357,6 milioane de lei. Pe bursa de valori, transportatorul de electricitate este una dintre cele mai valoroase şi mai populare companii, cu o capitalizare de 2,1 miliarde de lei.

(Foto: commons.wikimedia.org)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •