UPC face schimbări la cârma companiei: Severina Pascu, numită CEO pentru Europa Centrală și de Est

UPC, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, a anunțat, luni, schimbări importante la conducerea companiei. Astfel, Severina Pascu, actualul CEO al UPC România, a fost promovată în poziţia de director general pentru Europa Centrală şi de Est. Postul său de la noi din țară va fi ocupat de Robert Redeleanu.

“Începând cu 1 iulie 2015, Severina Pascu, în prezent Director General al UPC România şi Ungaria, este numită Director General al Regiunii Europa Centrală şi de Est. În acest rol, Severina îi succede lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Preşedinte şi Chief Operating Officer al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe. În noul său rol, Severina Pascu va conduce toate operaţiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrală şi de Est, care acoperã Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH”, au anunțat reprezentanții UPC, printr-un comunicat de presă.

Citește și: UPC România lansează o nouă platforma online care oferă funcţii avansate de facturare

În urma aceste promovări, Robert Redeleanu a fost numit Director General al UPC România. Robert Redeleanu, care are 40 de ani, este Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii.

“Preiau o responsabilitate importantă – aceea de a conduce o echipă care a avut performanţe foarte bune pe o piaţă competitivă. Vom continua împreună să implementăm o strategie care a adus companiei aceste rezultate şi, ca întotdeauna, ne vom axa pe a oferi clienţilor noştri produse şi servicii inovative, o experienţă unică şi pasiune pentru excelenţă”, a declarat Robert Redeleanu.

Severina Pascu a fost numită Managing Director (MD) pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, Director General al UPC România, poziţie care a urmat celei de CFO al companiei, din 2008. Înainte de UPC, Severina Pascu a fost Director Corporate Finance pentru CAIB România, şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, atât în România cât şi în Marea Britanie.

Citește și: Head huntingul îţi oferă o înţelegere de ansamblu a business-ului

Robert Redeleanu şi-a început cariera în departamentul de marketing al Unilever South Central Europe. În peste 20 de ani de activitate, Robert Redeleanu a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă în marketing şi vânzări. Între 2006 şi 2009, a deţinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Înainte de a se alătura UPC România, Redeleanu a fost Director General al companiei Scandia România.

(Foto: UPC Romania)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •