Violeta Luca, numită Head of Business Strategy în cadrul Microsoft

Violeta Luca, fost Director Executiv al eMag, a fost numită în funcția de Head of Business Strategy, în cadrul companiei Microsoft. Funcția este nou creată, iar Violeta Luca va conduce și coordona strategia locală de transformare a companiei.

„Pentru mine, faptul că mă alătur echipei Microsoft – una dintre cele mai importante forțe la nivel global în tehnologie și, în același timp, o organizație cu adevărat inovatoare – într-o poziție creată special în România, e și o onoare, și o mare responsabilitate. Rolul meu în echipa Microsoft România valorifică excelent experiența mea de management și îmi dă posibilitatea să pun în valoare capacitatea acestei companii de a crea valoare pentru toți partenerii săi”, spune Violeta Luca.

Citește și: Microsoft va oferi Windows gratuit pentru telefoane și tablete

Experiența Violetei Luca

Noul Head of Business Strategy al celor de la Microsoft are o experiență de 15 ani în retail, consumer electronics și asigurări, timp în care și-a dezvoltat capabilități recunoscute de vânzări, marketing, operațiuni și general management, conform Hotnews.

În ultimele 18 luni, Violeta a ocupat poziția de Director Executiv al eMag, unde a condus departamentele de product management, vânzări B2B, Online, Customer Support și After Sales, precum și operațiunile aferente.

Citește și: Bill Gates recunoaște – Microsoft ar fi vrut să cumpere WhatsApp

Înainte de eMag, a făcut parte, din august 2011, din managementului Flanco Retail, ca marketing director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani în cadrul Whirlpool România, ocupând, din iunie 2007, funcția de director comercial. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, precum și a numeroase cursuri de management.

(Foto: mashable.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •