Avishai Cohen la Sala Radio

avishai cohen

Trompetistul Avishai Cohen va susține un concert la Sala Radio, pe data de 15 noiembrie 2016, începând cu ora 20:00. Evenimentul face parte din turneul de promovare pentru mult așteptatul său album ECM „Into the Silence”, produs de Manfred Eicher, scrie infomusic.ro.

Bilete Concert Avishai Cohen la Sala Radio

  • Categoria 1 – 185 lei
  • Categoria 1A – 165 lei
  • Categoria 2 – 145 lei
  • Categoria 2A – 135 lei
  • Categoria 3 – 115 lei
  • Categoria 3A – 105 lei

Votat tip de trei ani consecutiv drept „Rising Star” de către prestigioasa DownBeat Jazz Magazine – Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual și un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ șef de formație sau sideman. Prestigioasa publicatie The New York Times l-a descris ca fiind „un trompetist extravagant de înzestrat, relaxat și sentimental… combinând cu dexteritate sensibilitatea și flerul”, în timp ce Chicago Reader l-a considerat ca fiind „probabil cel mai interesant muzician de jazz israelian din lume”.

Pe lângă aclamata activitate muzicală cu trioul Triveni, trompetistul înregistrează și susține turnee mondiale alături de Mark Turner Quartet, sau 3 Cohens Sextet – bandul de familie alături de sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, și frazzle saxofonist Yuval. Cohen a fost, de asemenea, un membru marcant al prestigiosului San Francisco Jazz Collective, cap de afiș la Village Vanguard sau Carnegie Hall, și a apărut pe coperta DownBeat Jazz Magazine în ianuarie 2012. Din 2015, Avishai Cohen a fost numit și director artistic al Festivalului Internațional de Jazz de la Ierusalim.