Bucharest International Air Show 2017 – mai bogat, mai zgomotos, plin de surprize

Bucharest International Air Show 2017 - mai bogat, mai zgomotos, plin de surprize

„22 iulie – Bucharest International Air Show 2017! Va fi un BIAS mai bogat, mai zgomotos, plin de surprize.” Acesta a fost anunțul făcut de către George Rotaru, directorul general Aeroclubul României, pe pagina sa de Facebook.

Ediția din acest an, cea cu numărul nouă, promite a fi una plină de acrobații cu avioane cu elice, cu turbină, elicoptere, planoare, parașutiști, baloane, expoziție statică exterioară și interioară, efecte pirotehnice și alte minunății care să ducă publicul în al nouălea cer.

Spectacolul aerian va fi susținut de Forțele Aeriene din Turcia, Polonia, Ungaria, SUA, Grecia, Marea Britanie, Germania și Aeronava Airborne Warning and Control System (AWACS), aflată sub comanda NATO.

Încă de astăzi dimineață, pe Aeroportul Băneasa, s-a deschis pentru public cea de-a patra ediţie a expoziţiei de aviaţie generală – General Aviation Exhibition, unde producători și proprietari de aeronave, precum și furnizori de servicii de aviație generală expun zeci de aeronave civile, de la avioane ultrauşoare, până la business jet-uri.

Programul activităților poate fi consultat pe pagina evenimentului. Iar dacă o imagine face cât o mie de cuvinte, vă lăsăm pe voi să „citiți” cum a fost la ediția precedentă, din filmulețul de mai jos.


Youtube/ Dragos Metea

Informații utile

Accesul publicului se face prin Romaero, Bd. Aerogării, începând cu ora 8:00. Organizatorii anunță că nu asigură parcare și îndeamnă publicul să folosească mijloacele de transport în comun: liniile RATB 112, 131, 149, 205, 261, 301, 304, 335, tramvaiul 5, precum şi liniile RATB expres 780, 783). De asemenea, este permis accesul cu biciclete.

În schimb, intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române, ROMATSA, ROMAERO și Clubul Sportiv AIBO.

Foto: Facebook/ Bucharest International Air Show

  •  
  •  
  •  
  •  
  •