Top 5 destinații de vacanţă recomandate pentru familii

Disneyland. Top cinci destinatii de vacanta recomandate pentru familii

Ştiaţi că, pentru copii, vacanțele în familie, alături de părinți și frați, nu sunt doar o bună ocazie de distracție, ci și de învățare? Cu fiecare călătorie, copilul descoperă locuri noi și va lua contact cu alți oameni, de naționalități diferite. Astfel, va învăța să-și facă noi prieteni și să accepte mult mai repede și mai ușor diversitatea acestei lumi, potrivit reprezentanţilor agenţiei Terra Tourism.

Detaliile de care trebuie să țină cont părinții

Părinții trebuie să aleagă cu mare atenție destinația și hotelul. Dacă merg în vacanță alături de un copil mic, este bine să verifice dacă hotelul ales este aproape de plajă, dacă nisipul este fin și intrarea în mare este lină, dacă există facilități pentru copii, meniuri speciale, animatori, locuri de joacă. Bineînțeles, transportul trebuie să fie sigur, confortabil și cât mai rapid posibil, fiind recomandat un zbor fără escale.

La fel de important este bagajul celui mic. Pe lângă haine, din valiza lui nu trebuie să lipsească medicamentele de urgență și jucăriile. Acestea vor fi de mare ajutor în cazul unui drum lung, mai ales dacă el se plictisește repede.

Agenția Terra Tourism recomandă câteva destinații ideale pentru familii. Acestea sunt bazate pe feedback-ul primit de la clienți până acum, sunt judecate în funcție de facilități și de opțiunile pe care familiile cu copii le au la dispoziție.

Disneyland Paris

Situat la 32 kilometri distanță de Paris, în localitatea Marne-la-Vallee, complexul Disneyland este cel mai vizitat parc tematic din Europa. Are o suprafață de 19 kilometri pătrați și cuprinde mai multe hoteluri, magazine și restaurante. Acesta integrează, de fapt, două parcuri tematice, situate într-un singur complex. Disneyland Park a fost deschis în 1992, iar Walt Disney Studios Park în anul 2002. Aici, copiii vor intra în lumea basmelor și se vor putea juca alături de îndrăgitele personaje din desenele animate Disney.