Valentine’s Day – Ce oferte au agențiile de turism?

Cum pe 14 februarie sărbătorim iubirea de Valentine’s Day  ne-am gândit să întrebăm câteva agenții de turism ce oferte au pentru o astfel de perioadă specială.

rome

Am adunat câteva opțiuni de la Christian Tour, de la HappyTour și Paralela 45.

Christian Tour îmbie cuplurile să meargă la Predeal.

Oferta este valabilă pentru hotelul de trei stele Belvedere, în perioada 13-15 februarie. Prețul pentru două nopți de cazare este de 166 de lei de persoană, iar în preț sunt incluse următoarele servicii: mic dejun, petale de trandafir pe pat, sticla de vin roșu, două masaje de relaxare, acces la sauna și jacuzzi, muzica live și o petrecere cu surprize chiar de Valentine’s Day.

De asemenea, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, Christian Tour a inițiat programul „Croaziera Brizele Mediteranei”. În cadrul programului, este  oferit gratuit un tur al orașului Roma pentru toti turiștii care se înscriu în perioada 12-21 februarie.

Turul se va efectua în ultima zi a programului, special pentru plecarea din data de 14 mai. Prețurile încep de la 442 de euro și ajung la 599 de euro.

În plus, pentru rezervările care se fac pe data de 14 februarie la Christian Tour (sejur intern sau extern, circuit:

* fiecare cuplu primește cadou un voucher in valoare de 50 euro. Voucherul poate fi folosit la achizitionarea ulterioara a vacanțelor Christian Tour.

*  dacă rezervă o vacanță la hotelul Memento Kassiopi Resort – Insula Corfu, cuplurile primesc cadou o excursie la Sidari – Canal D’Amour.

Paralela 45 oferă reduceri suplimentare la toate zborurile charter Grecia si Turcia. Reducerile pornesc de la 7% pentru zone precum Mykonos, Rodos, Corfu sau Santorini și pot ajunge chiar și până la 25 % pentru destinații precum Bodrum sau 50% pentru Antalya.

Turist Club are și ea o ofertă specială. Oferta este valabilă pentru rezervări Early Booking făcute și plătite în avans minim 50% până pe 14 februarie pentru destinația Halkidiki. Reducerea este de 20%, cumulat cu 5%, iar în ceea ce privește cazarea, Turist Club are și în acest sens reduceri pentru Hotel Dolphin Beach de trei stele (18 euro de persoană pe noapte, demipensiune, în loc de 22 de euro) sau Hotel Possidi Paradise de patru stele (24 de euro de persoană pe noapte, demipensiune, în loc de 30 de euro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •