Gheorghe Zamfir la Berăria H

Gheorghe Zamfir la Berăria H

Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va susține un concert la Berăria H pe 10 mai 2016, începând cu ora 21:15. Acesta va fi acompaniat de taraful său format din muzicieni de primă mâna şi de invitata sa specială, Olga Bălan, scrie infomusic.ro.

Bilete Concert Gheorghe Zamfir la Berăria H

  • Categoria A (presale 1 – până pe 5 aprilie) – 45 lei (loc la masă, în fața scenei)
  • Categoria B (presale 2 – până pe 5 aprilie) – 30 lei (loc la masă, acces general)
  • Categoria A (presale 2 – 6-25 aprilie) – 60 lei (loc la masă, în fața scenei)
  • Categoria B (presale 2 – 6-25 aprilie) – 40 lei (loc la masă, acces general)
  • Categoria A (după 26 aprilie) – 70 lei (loc la masă, în fața scenei)
  • Categoria B (după 26 aprilie) – 50 lei (loc la masă, acces general)

Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru.

De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.