Start pentru cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie

Start pentru cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie

Peste 15.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la cea de-a opta ediţie a târgului dedicat animalelor de companie, Pet Expo. Evenimentul îşi va deschide porţile vineri, 6 mai, începând cu ora 10.00, în cadrul Pavilionului C6 al Romexpo.

Evenimente în Arena Pet Expo: Timp de trei zile, vizitatorii pot sa asiste sau să își înscrie animalul de companie la concursurile oragnizate în Arena. Vor fi prezentări de modă pentru câini, concursuri care vor desemna “cel mai fidel” căţel şi evenimente dedicate copiilor. Un eveniment aşteptat de participanţi este demonstraţia de dresaj organizată de Poliţia Capitalei cu câini utilitari. Evenimentul va avea loc sâmbătă, în Arena Pet Expo.

Cel mai important concurs de acvaristică: Într-un spaţiu de expunere de 150 mp, cei mai talentaţi designeri de acvarii vor intra in concursul Aquatic Design Contest. Vizitatorii vor vedea progresul realizarii acvariilor şi vor putea participa la evenimentele organizate de specialişti.

Centru de adopţii pentru câini si pisici: Cinci fundaţii vor fi prezente la târg pentru a găsi familia potrivită pentru animalele care se află în centre de adopţie. La Pet Expo vizitatorii vor putea discuta cu reprezentanţii fundaţiilor pentru a se informa cu privire la sistemul de adopţie a unui animal de companie şi vor putea pleca acasă cu un nou membru al familiei.

Expoziţie de păsări rare şi iepuraşi: Într-un spaţiu exterior Pavilionului C6 peste 30 de rase de păsări şi iepuri vor fi expuse pentru a fi admirate şi cumpărate.

Activităţi pentru copii: Sâmbătă şi duminică copiii se pot înscrie la un atelier de măşti cu tema „Animalul preferat”. Timp de patru ore, în fiecare zi, echipa de animatori Vizoo a pregătit un program special pentru cei mici cu animatori şi concursuri legate de tema evenimentului. Copiii vor învăţa să confecţioneze cadouri pentru animalul de companie şi vor participa la ateliere personalizate în funcţie de grupa de vârstă.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii şi pensionarii vor plăti 5 lei. Copii sub 5 ani au gratuitate.

Program: Vineri (06.05.2016) 10:00 – 18:00, Sâmbătă (07.05.2016) 10:00 – 18:00, Duminică (08.05.2016) 10:00 – 16:00.