Top 5 recomandări de weekend

În acest weekend avem improvizație cu miros de levănțică, o expoziție de ie și un hoț de cărți.

Aylin Cadir & The Lucky Charms

Aylin se îndepărtează alături de noua ei trupă de stilul pop care a consacrat-o.  Ea ne propune o muzică ușoară, caldă, un jazz numai bun pentru seara de vineri. Unde o puteți asculta?

La Restauranul Elisabeta. Prețul unui bilet de intrare este 35 de lei.

aylin and the lucky charms

O seară de tinerețe fără bătrânețe și muzică fără de moarte

Teatrul de Artă organizează pe 8 martie, de la ora 20:15 un concert de muzică de chitară susținut de Maxim Belciug, alături de Gabriel Bălașa, o combinație de tango, avangardă, baroc, jazz și improvizație cu miros de levănțică.

maximbelciug_gabrielbalasa

 Expoziție de ie românească

Până pe 10 martie, la Hotelul Marriott din București, aveți ocazia să vedeți o expoziție de ie românească. Produsele sunt variate, de la ii cusute manual, la piese unicat și pot fi achiziționate în cadrul expoziției.

Târgul este deschis între orele 10:00 și 19:00.

targ marriott

Hoțul de cărți

Dacă nu ați avut încă ocazia să vedeți filmul, Hoțul de cărți ar trebui să intre in lista de vizionari din acest weekend. Producția este o ecranizare a romanului cu același nume scris de Markus Zusak și ne spune povestea emoționantă a unei fete de doar două ani, în perioada celui De-al Doilea Război Mondial.

40 de mucenici și 40 de căni cu vin

Imbold Nativ este, duminică, de la ora 19, gazda Festivalului de Arte cu inspirație folclorică. În cadrul evenimentului, participanți vor putea participa la jocuri făinoase și vor avea ocazia să asculte un concert special Maria Răducanu.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

40 de mucenici

40 de mucenici si 40 de cani cu vin

  •  
  •  
  •  
  •  
  •