Top 5 recomandări de weekend

Top 5 recomandări de weekend

Leonardo DiCaprio, Marea Britanie în imagini și o piesă de teatru în sufragerie. Cam așa ar suna câteva dintre recomandările pe care noi vi le facem pentru weekendul acesta.

1. Film

Dacă vreți să mergeți la cinematograf, pentru acest weekend noi vă sugerăm „Lupul de pe Wall Street” (The Wolf of Wall Street). Argumente? În primul rând, filmul poartă semnătura regizorului Martin Scorsese. În al doilea rând, scenariul pornește de la povestea reală a unui broker a cărui sete de bani îl determină să se implice în tot felul de acțiuni ilegale. Nu știm dacă și faptul că Leornardo DiCaprio poate fi un argument care să vă convingă să alegeți Lupul de pe Wall Street, dar vă mai spunem că filmul deja este nominalizat pentru o serie de premii importante, printre care BAFTA și Globurile de Aur.

2. Piesă de teatru

„Ciao Bella” este considerată o piesă de tip confesiune în care trei personaje interpretate de actrițele Cătălina Mustață, Clara Flores și Ioana Flora își împărtășesc dorințele. Este genul de spectacol care iese din tipare. Îl puteți vedea la Teatrul de sufragerie, pe 11 ianuarie, de la ora 20:00.

ciao bella

3. Expoziție  – Imagini din Marea Britanie

Până pe 19 ianuarie aveți ocazia să vedeți la Muzeul Național de Artă o colecție de imagini din Marea Britanie (100 de ani de artă a peisajului din Colecţia British Council). Intrarea este 10 lei (preț întreg, sau gratuit în fiecare primă miercuri a unei luni), iar dacă vreți să ajungeți să vedeți expoziția, este recomandat să vă faceți o programare prin telefon la 021.314.81.19 sau prin e-mail la programari@art.museum.ro.

expozitie Marea Britanie

4. Concert

În acest weekend, club B52 găzduiește pe 12 ianuarie evenimentul „Concert de bucăți”, susținut de Ada Milea &Co.

La concert, Ada îi va avea invitați speciali pe Bobo Burlacianu, Anca Hanu şi Cristi Rigman, iar prețul unui bilet este de 25 de lei.

ada milea

5. Workshopuri

Dacă sunteți matinali și vreți să faceți ceva constructiv în weekend, puteți încerca un workshop dedicate vorbitului în public.  Cursul de dicție și de public speaking organizat de școala de teatru Q-feel începe de la ora 11, durează trei ore, iar taxa de participare este de 100 de lei. Detalii despre înscriere aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •