Târgul „Poveste de Crăciun” 2019

Targul „Poveste de Craciun” 2019

Pe 29 noiembrie, la ora 17:00, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), deschide Târgul „Poveste de Crăciun” în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, unde îi așteaptă cu o mulțime de activități și surprize de sezon pe cei mici împreună cu familiile lor. Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis la fiecare sfârșit de săptămănă până pe 12 ianuarie, vinerea între orele 17.00 – 21.00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 21.00, iar intrarea este liberă.

Atracții de poveste

Patinoarul și Derdelușul vor reveni în curtea Operei Comice pentru Copii, iar cei mici se vor putea bucura în exclusivitate de cele două super atracții!

În cadrul târgului de la Opera Comică pentru Copii, cei mici vor putea participa la „Atelierele lui Moș Crăciun”, unde vor avea posibilitatea să creeze decorațiuni de iarnă, să coloreze, să picteze sau să se transforme în diverse animăluțe ori personaje. Deasemenea, vor putea să ”se îmbulgărească”, să construiască ”oameni de zăpadă” sau să se plimbe virtual cu ”sania lui Moș Crăciun” sau real în Caruselul din curte!

Pe scena pregătită pentru Târgul „Poveste de Crăciun” vor fi prezentate mai multe spectacole în care vor evolua soliștii vocali și instrumentiștii Operei Comice pentru Copii, copiii de la Atelierele „Micul Artist” și coruri din Programul Național Cantus Mundi. Printre surprizele târgului vor fi „Salonul lui Moș Crăciun”, unde, va poposi chiar Moș Crăciun în persoană! Și, dacă vi se face frig cât îl așteptați pe Moșul, veți găsi la Târgul „Poveste de Crăciun” mâncăruri și băuturi de sezon, fierbinți și aromate.

35 de spectacole și o premieră de Gală

Nu aveau cum să lipsească spectacolele pe perioada Târgului Poveste de Crăciun. Anul acesta am pregătit 35 de reprezentații din 6 titluri diferite, începând cu cel mai celebru spectacol de balet al tuturor timpurilor, Spărgătorul de nuci, continuân cu cea mai jucată operă pentru copii, ”Hansel și Gretel”, plus superproducția de musical ”Sunetul Muzicii” și două spectacole în Sala UnderGrant, ”Lunatici”, teatru cu elemente de clovnerie și ”Povestiri vieneze”, balet. Premiera acestei ierni de poveste va fi spectacolul eveniment, ”Crăciunul Feliciei”, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Veți avea ocazia să luați parte la momente cu artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii într-un spectacol eveniment la final de an!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •