Top 5 recomandări de weekend

Top 5 recomandări de weekend

Pentru început de februarie avem un weekend de comedie scurtă, o conversație cu mafia și Super Bowl.

Iată câteva recomandări pentru acest sfârșit de săptămână.

Weekendul Comediei Scurte ShortsUP

Dacă vreți vedeți o serie de  scurtmetrajele ironice, hilare sau absurde premiate de festivalurile de film din toată lumea, atunci puteți merge pe 1 și 2 februarie la Weekendul Comediei Scurte ShortsUP

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate,  în avans, prin MyTicket și Eventim, la prețul de 25 de lei/ pe o seară sau 40 de lei pentru ambele seri (sub forma de abonament). Biletele cumpărate direct de la cinematograf costa 35 de lei/pe seara.

shorts up 2

Teatru – Conversații cu Mafia

Pe 31 decembrie, la Teatrul În Culise, aveți ocazia să vedeți piesa „Conversații cu Mafia”, un spectacol spectacolul care ne arată cum se derulează viața unui gangster.

Spectacolul începe de la ora 19:00, iar prețul biletului este de 30 de lei.

Conversatii-cu-Mafia-copy

Concert de jazz  – Vise în alb

Într-o casă „cu parfum interbelic”, iubitorii de ritmuri de jazz sunt invitați de cei de la Buffet 35 pentru a o asculta pe Cătălina Beta la voce și pe Liviu Negru  la chitară.

Intrarea la eveniment este 25 de lei si include un pahar de vin și o selecție de 5 bruschete.

dreaming in white

Dansul și avansul partea a III – a

Colectiv organizează și în această săptămână o nouă petrecere din seria Dansul și Avansul. Cu un decor surpriză care se schimbă de la ediție la ediție, partea a III-a a conceptului Dansul și Avansul vine și cu o combinație de sunete speciale, trecand prin electronica, funk & bossa și ajungând până la deep dubstep.

Prețul de intrare la eveniment este 10 lei.

Dansul-si-avansul-3-Ufe-Alt-Om-Zicu-Colectiv

Super Bowl 2014

Pentru iubitorii de sporturi, în mod special pentru cei cărora le place fotbalul american, clubul Puzzle organizează pe 2 februarie o seara specială dedicată finalei campionatului de fotbal American – Superbowl XLVIII: Seattle Seahawks și Denver Broncos.

super bowl

  •  
  •  
  •  
  •  
  •