Top 5 recomandări de weekend

Un film cu roboți, un mic-dejun sub clar de lună și puțină mimă. Iată câteva recomandări pentru acest sfârșit de săptămână.

Expoziție – Se joacă mima

Doi tineri talentați au decis să își expună lucrările în cadrul unei expoziții cu totul speciale. Miriana Ioniță și Dragoș Mazo vă așteaptă la vernisajul expoziției „Se joacă mima”, de la ora 17, în Modelier.

Expoziția va dura două săptămâni. Pentru mai mult detalii, accesați pagina oficială de Facebook a evenimentului.

 se joaca mima

Film – RoboCop

Vineri are loc premiera filmului RoboCop. Pelicula aduce în prim-plan celebrul personaj al anilor ’80. De această dată, RoboCop revine mai în forță și cu o nouă înfățișare.

Din distribuția producției fac parte Gary Oldman, Michael Keaton, dar și Samuel L. Jackson.

Robocop

Concert – Moonlight Breakfast

Pentru o sâmbătă cu muzică bună, puteți merge, pe 8 februarie, la Atelierul de Producție unde îi puteți auzi pe Moonlight Breakfast, Roa și Gojira & Planet H.

Concertele încep ede la ora 22, iar prețul de intrare la eveniment este de 45 de lei.

moonlight breakfast

Teatru – „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”

De la ora 15, duminică, la Godot Cafe se joacă spectacolul de tip „drama for the masses” Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”.

Chiar dacă titlul face trimitere la cartea cu același nume a psihologului american John Gray, piesa își propune, de fapt, să vină ca un fel de contraargument pentru carte. Barbati sau femei, albi sau negri, cu au până la urmă aceleași nevoi, de a fi iubiți.

Prețul biletului este de 40 de lei.

Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

Micii meșteri mari

Pentru cei dintre voi care caută o activitate de weekend pentru cei mici, până pe 9 martie, la sfârșit de săptămână se organiează ateliere de creație.

Copiii au astfel ocazia, de exemplu, pe 8 și 9 februarie, să învețe să confecționeze felicitări de Dragobete. Atelierul are loc între orele 10:30 și 12:00, iar programările se pot face la adresa de mail programeculturale_mnsdg@yahoo.com.

mesteri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •