Cum te poți diferenția pe piață susținând sănătatea orală a angajaților tăi

Cum te poți diferenția pe piață susținând sănătatea orală a angajaților tăi

Înainte de a aplica la o poziție în cadrul unei companii, tot mai mulți candidați se interesează despre beneficiile pe care aceasta le oferă angajaților săi. Acest gen de informare îi ajută să afle care sunt activitățile interne prin care respectiva companie îi poate susține în dezvoltarea lor personală și profesională.

Un studiu realizat de Centrul fericirii arată că, anul trecut, 20% dintre organizații au investit peste 100.000 euro în fericirea și starea de bine ale angajaților, atât la birou, cât și în afara locului de muncă, 20% au alocat sume cuprinse între 10.000-50.000 euro, iar 60% au investit sub 10.000 euro în programele speciale pentru angajați. Studiul a fost realizat pe 45 de companii medii, mari și foarte mari, din România. Printre companiile participante la studiu, se numără: ENGIE, Raiffeisen Bank, GDF Suez, Cetelem IFN, Genpact România, Henkel România, Life Care, Smithfield România, Synevo, Policolor, TotalSoft, Zentiva, Orange România.

Într-un mediu atât de competitiv, se pune problema găsirii de soluții menite să te poziționeze pe piață ca fiind un angajator preferat, care știe să atragă și să rețină talentele în organizație. Beneficiile pe care le poți oferi sunt nelimitate, dar nu trebuie să uiți că angajații au nevoi diferite în funcție de etapa vieții pe care o traversează.

Sănătatea orală nu ține cont de vârstă

Clinicile Dr.Leahu îți pun acum la dispoziție o metodă prin care tu, ca angajator, să te poți diferenția prin grija față de sănătatea orală a oamenilor care lucrează pentru tine.

Serviciile stomatologice private se află în topul beneficiilor dorite de angajaţi pentru că sunt de calitate, iar asigurarea medicală de stat nu acoperă nevoile reale în materie de rezolvare a problemelor dentare.

În lipsa unui program național de prevenție în sănătatea orală, ca angajator, te poți diferenția de restul companiilor din piață printr-un beneficiu special pe care să îl oferi angajaților tăi.

Un abonament la o clinică stomatologică te va ajuta să-ți construiești, la un cost minim, reputația de angajator cu o grijă deosebită față de sănătatea oamenilor din organizație. Află mai multe despre programele corporate ale Clinicilor Dr. Leahu aici: http://preventie-dentara.drleahu.ro/.