Comunitatea Entrepreneur Of The Year Alumni cumulează afaceri cu venituri de peste 2,2 miliarde euro

Comunitatea Entrepreneur Of The Year Alumni cumulează afaceri cu venituri de peste 2,2 miliarde euro

EY România a organizat în această săptămână prima întâlnire din acest an a clubului alumni Entrepreneur Of The Year (EOY). Comunitatea de antreprenori participanți în primele două ediții ale competiției EY Entrepreneur Of The Year numără 88 de antreprenori, ce angajează împreună peste 25.000 de persoane și cumulează o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de euro. Scopul întâlnirilor clubului este de a apropia comunitatea locală de antreprenori și de a realiza o  platformă de analiză și inițiative pentru dezvoltarea mediului antreprenorial în România.

La prima întâlnire din anul 2016 au participat peste 60 de antreprenori, care au avut ocazia să se cunoască și să se familiarizeze cu poveștile antreprenoriale ale oamenilor de afaceri participanți în competiția EY. În cadrul întâlnirii au luat cuvântul Bogdan Ion, EY România Country Managing Partner, Mircea Tudor, Președintele MB Telecom și câștigătorul primei ediții a competiției organizate în România în 2014, dar și câștigătorul ultimei ediții, antreprenorul Levente Hugo Bara, Director General al Supremia Grup.

În ultimii cinci ani, peste 6.500 de antreprenori din cele 60 de țări organizatoare ale competiției s-au alăturat comunității alumni EY Entrepreneur Of The Year. Prin intrarea în acest club, antreprenorii alumni au acces la informații și la o rețea de programe și evenimente organizate de EY la nivel global, printre care:

  • Strategic Growth Forum dedicat antreprenorilor, CEOs, liderilor influenți de business, reprezentanților guvernelor și ai investitorilor. Aceștia se întâlnesc la acest eveniment pentru a împărtăși experiențele lor legate de inovație, tranzacții și oportunități de creștere. Forumurile aduna peste 500 de participanti la fiecare ediție, iar următorul Forum va avea loc în luna mai în Shanghai, China.
  • Un program unic în lume este cel pe care EY îl derulează pentru afacerile de familie, în scopul pregătirii următoarei generații pentru preluarea business-ului. Astfel, EY NextGen Academy îmbină expertiza reprezentanților școlilor de business de top (de ex. Columbia Business School, University of St. Gallen, Kellogg School of Management) cu experiența de business acumulată de EY pentru a forma următorii lideri ai afacerilor de familie.
  • Acces la analize, rapoarte și studii care analizează ultimele tendințe în industrii, ca și webcasts pe teme de interes pentru antreprenori.
Citește și Levente Bara, Supremia: A fi antreprenor înseamnă a fi un luptător pentru că zilnic apar obstacole

“Prin Entrepreneur Of The Year Alumni Club ne dorim să construim comunitatea antreprenorilor de mare impact din România, a celor care schimbă lumea prin puterea de a transpune viziunea de business în realitate. Acest grup de antreprenori face parte din comunitatea miilor de antreprenori EOY Alumni din cele 60 de țări în care se organizează competiția EY, comunitate care își dă întâlnire în fiecare an la Monte Carlo, în cadrul forumului EY World Entrepreneur Of The Year,” a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

EY Entrepreneur of The Year se organizează în 145 de oraşe din 60 de ţări de aproape 30 de ani şi premiază antreprenorii pentru viziunea şi direcţia strategică cu care îşi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală şi, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunităţii. 

Levente Hugo Bara, omul de afaceri din spatele afacerii Supremia Grup, a fost desemnat în noiembrie anul trecut câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2015. Antreprenorul a concurat alături de alți 47 lideri de business în cadrul programului organizat de EY România și va reprezenta țara noastră în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, unde va intra în competiție alături de antreprenori din peste 60 de țări.

Finalitatea competiției EY Entrepreneur Of The Year din România este competiția globală de la Monte Carlo. Vă sfătuiesc să vă înscrieți ca participanți la acest forum deoarece pentru un antreprenor este o experiență irepetabilă, care aduce un plus de viziune, de conexiuni și contact direct cu antreprenori din economia globală”, a declarat la evenimentul EY EOY Alumni Club Mircea  Tudor, Președinte MB Telecom și câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2014.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •