Oportunități de business, cu BNI România

Evenimentul pe care il organizeaza BNI Romania, Oportunitati 2019

Săptămâna Internațională a Networkingului este o inițiativă a BNI, cea mai mare organizație de business networking din lume. Ea își propune să aducă în centrul atenției comunități de lideri care produc o schimbare în bine în lumea în care trăim.

Networkingul nu înseamnă numai grupuri închise sau rețele de cunoștințe, BNI crede în networkingul care se bazează pe comunități ai căror membri se sprijină între ei într-un mod autentic și solid, aplicând principiul ”Dăruind vei dobândi”. Dincolo de afaceri și contracte încheiate, o comunitate înseamnă oameni, relații solide, oportunități, know how, inspirație, creativitate, dezvoltare alături de ceilalți.

Evenimentul pe care îl organizăm pe 7 februarie, Oportunități 2019: creștem afaceri, dezvoltăm comunități, își propune să aducă laolaltă promotori ai unor astfel de comunități care ne inspiră zi de zi să profităm de oportunitățile care apar.

Ne dorim să aducem în centrul atenției reprezentanți ai unor comunități care fac diferența în mediul lor, care își sprijină membrii să evolueze, care schimbă modul în care România înțelege conceptul de solidaritate și de evoluție.

Vom avea alături de noi reprezentanți ai unor comunități recunoscute la nivel local, dar și internațional pentru modul în care fac networking, își inspiră, promovează și dezvoltă membrii pentru ca aceștia să aibă un impact cât mai mare acolo unde activează, precum și peste 100 de antreprenori români care vor să își dezvolte afacerile într-un mod sustenabil.

Evenimentul va avea loc Athenee Palace Hilton, Sala The Diplomat, începând cu ora 9 dimineață.

Agenda zilei va cuprinde trei secțiuni:

  • expansiune: perspective de dezvoltare regională ale BNI România, avându-i ca vorbitori pe Manuela Voicilă – BNI România, Andrei Dunuta – BNI Prahova, Corina Răduță – BNI Brașov, Nicoleta Sacu – BNI Ilfov și Paul Baru – BNI Cluj;
  • inspirație: povești despre oameni și comunități de succes, avându-i ca vorbitori pe Anca Harasim – Amcham România, Cătălina Brînză – Junior Chamber International România și Marta Ușurelu – BIZ;
  • intersecții: comunități creative care ne fac viața mai frumoasă, avându-i ca vorbitori pe Mia Munteanu – Yoga and the city, Mirela Mateescu – Vin Oriunde și Nicoleta Orlea – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată.

Ce este BNI?

BNI (Business Networking International) este cea mai mare organizație de business networking din lume, bazată pe schimbul de recomandări calificate. BNI înseamnă o comunitate de peste 240 000 de antreprenori din întreaga lume, profesioniști de top din domenii diverse care se sprijină reciproc pentru a-și dezvolta afacerile aplicând un principiu sănătos și generos, ”Dăruind vei dobândi”. Săptămânal, în mii de locații din lumea întreagă, membrii rețelei se întâlnesc cu alți antreprenori asemenea lor, construiesc relații solide și profitabile și schimbă referințe de business.

Dincolo de schimbul de referințe care are impact direct în creșterea afacerilor, BNI pune un accent deosebit și pe dezvoltarea membrilor săi facilitându-le accesul la traininguri de cel mai înalt nivel, la schimb de experiență cu alți oameni de afaceri experimentați și la oportunități de a face networking și de a încheia afaceri cu sute de mii de membri BNI din întreaga lume.

BNI România este o organizație de peste 250 de membri în prezent, reprezentată de zece grupuri în București și Cluj și alte grupuri în formare în Ploiești, Brașov și Ilfov.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •