Şefa Vega Turism a deschis un magazin Marina Yachting în Poiana Brașov

Şefa Vega Turism a deschis un magazin Marina Yachting în Poiana Brașov

Marina Yachting continuă investiţiile pe piaţa locală, prin deschiderea magazinului din cadrul hotelului Alpin din Poiana Braşov. În jumătate de an de la intrarea brand-ului genovez pe piaţă, Marina Yachting inaugurează cel de-al treilea magazin în România, primele două fiind prezente în cadrul hotelului Vega din Mamaia şi în Mega Mall din Bucureşti.

Noul magazin este rezultatul investiţiei de 120.000 de euro în amenajarea spaţiului la standardele internaţionale ale brand-ului, precum și în colecțiile prezente în cel mai nou magazin Marina Yachting. Cu o suprafaţă de 35 de metri pătraţi,  acesta se adresează atât clienţilor hotelului Alpin şi amatorilor de sporturi de iarnă în sezon, cât şi consumatorilor din Braşov şi din zonă, fiind deschis pe perioada întregului an.

Brand-ul genovez este adus pe piaţa locală de către Gina Comănescu, antreprenor român şi Preşedinte Vega Turism, care susţine că preluarea Marina Yachting în România a pornit ca o idee de afacere de familie, din dorinţa de a completa oferta pentru clienţii Vega cu ţinute premium, de inspiraţie navy.

Deschiderea noului magazin marchează un pas important în strategia noastră de extindere în România. Am ales să deschidem un magazin în cadrul hotelului Alpin, deoarece publicul-țintă al acestui emblematic hotel pentru zona montană din România este și publicul Marina Yachting. În plus, Poiana Braşov s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani”, a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.

Pe lângă piese vestimentare ale brand-ului genovez Marina Yachting, magazinul din galeria hotelului Alpin oferă şi alte produse ale grupului Emerisque-Italia – Henri Cotton’s şi Marlboro Country Style.

Marina Yachting a intrat pe piața locală în septembrie 2015, deschizând primul magazin în cadrul hotelului Vega din Mamaia. Pentru a contura strategia de dezvoltare la nivel local, lansarea a fost susținută și de asocierea de imagine cu Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP, la ora actuală. Această asociere este o premieră la nivel global pentru brand-ul genovez.

De la debutul pe piața locală, portofoliul Marina Yachting a ajuns la trei magazine cu o suprafață totală de peste 270 de metri pătrați.

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 spaţii de tip „shop in shop” şi 700 de clienţi multi brand.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •