Angajații nu își părăsesc locul de muncă, ci șefii

Angajatii nu isi parasesc locul de muncă, ci sefii

Potrivit CEO-ului TwoFold Alison McMahon, un lider căruia nu-i pasă (sau nu poate pretinde că are grijă) de angajații săi nu este un lider.

De ce oamenii renunță la slujbă? Desigur, există o mulțime de factori: bani, program, locație, lipsă de interes etc. Pentru Alison McMahon, un specialist în resurse umane și CEO al TwoFold, cel mai mare motiv pentru care angajații demisionează este că s-au săturat să lucreze pentru sefii toxici.

În general, spune ea, oamenii sunt dispuși să se supună anumitor lucruri negative, atât timp cât le plac persoanele pentru care lucrează. În caz contrar, nu există nici un motiv să rămână la un job.

De nouă ori din zece, când un angajat spune că pleacă pentru mai mulți bani, pur și simplu nu este adevărat. Este prea inconfortabil să spui adevărul.

Dacă este adevărat, este cu siguranță discutabil, deși nu se cade să spună că un șef incompetent nu este un lider. Dacă conduceți o organizație sau o companie, valorile și acțiunile dvs. trebuie să ghideze și să vă inspire echipa. Când nu reușiți să faceți acest lucru, setați tabelul pentru o productivitate scăzută și o cifră de afaceri redusă, scrie bigthink.

McMahon oferă câteva sugestii pentru cei care doresc să își perfecționeze abilitățile de conducere, deși se pare că acestea sunt calități mai inerente decât abilitățile dobândite. De exemplu, sunteți de fapt îngrijorați de angajații dvs. sau  depindeți în întregime de gândirea HR care poate face treaba pentru dvs.

Este natura promovării că, în mod inevitabil, un bun angajat fără abilități de conducere va intra într-o poziție de supraveghere. McMahon spune că aceasta este o problemă cronică pe care multe organizații trebuie să o evite sau, cel puțin, să își facă timp pentru a evalua și a asista în mod corespunzător la tranziție.

Dar, pentru că de cele mai multe ori nu o fac, ajung să aibă angajați toxici. Și angajații care nu au nici un motiv să rămână nu vor rămâne prea mult timp.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •