Deloitte anunță o nouă sesiune de aplicații în cadrul programului EU Gateway

Deloitte anunță o nouă sesiune de aplicații în cadrul programului EU Gateway

Programul EU Gateway continuă cu sesiunea de aplicări pentru companii specializate în tehnologii medicale și de sănătate care vor să pătrundă pe piața din Japonia și Coreea de Sud. Termenul limită de aplicare este 22 noiembrie 2013 pentru Coreea de Sud și 6 decembrie 2013 pentru Japonia. Misiunea economică din Coreea de Sud este programată în perioada 10-14 martie 2014, iar cea din Japonia se va desfășura între 26 și 30 mai 2014, informează un comunicat Deloitte România, remis Manager Express.

Ioana-Roxana Vadan_small (2)

„Firmele românești din domeniul tehnologiilor din sistemul medical și de sănătate pot beneficia, prin intermediul programului EU Gateway, de tendința actuală de creștere a cererii globale pentru produsele de profil, accesând piețele din Asia. De asemenea, producătorii locali de echipamente medicale își pot diversifica portofoliul cu niște clienți mai sofisticați, buni utilizatori de tehnologie cum sunt cei din Asia”, spune Ioana Vădan, Consultant în cadrul Deloitte Consultanță, coordonatorul acestei etape din program.

 Programul EU Gateway a fost inițiat de către Comisia Europeană și are ca scop susținerea companiilor din Uniunea Europeană în procesul de intrare pe anumite sectoare de înaltă tehnologie și design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeană, Japonia și Coreea de Sud oferă asistenţă și instruire pentru companii, din stadiul de aplicare și până la sfârșitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe şase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a şase ani, până în 2014.

Procesul de aplicare constă în două etape:

  1. Companiile completează un formular exprimându-și interesul față de proiect, urmând ca analiștii Deloitte să determine gradul de eligibilitate al companiei.
  2. Dacă firmele corespund cerințelor, trec la a doua fază, completând un formular de aplicare.

Întregul proces se desfășoară online, pe site-ul eu-gateway.eu, și nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului.

Companiile eligibile trebuie să aibă sediul în Uniunea Europeană şi să aibă o activitate pe piaţă de cel puţin cinci ani. Alte criterii de selecţie sunt acţionariatul european majoritar, precum şi o cifră de afaceri şi un număr de angajaţi suficient de mare astfel să poată susține intrarea pe piața din Japonia sau din Coreea de Sud. Companiile trebuie de asemenea să facă dovada unui portofoliu de cooperare la nivel internaţional şi să aibă o strategie de afaceri solidă pentru penetrarea pieței asiatice. Pentru o cât mai bună derulare a programului, principalii factori de decizie din cadrul companiilor participante trebuie să fie vorbitori fluenţi de limbă engleză.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, va rugam sa accesati deloitte.com.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 200.000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •