Deloitte are un nou manager pentru proiectele de dezvoltare și creștere a eficienței

Deloitte are un nou manager pentru proiectele de dezvoltare și creștere a eficienței

Deloitte România și-a consolidat echipa de consultanță strategică și operațională prin sosirea Melaniei Hăncilă, Manager, care coordonează proiectele de dezvoltare și creștere a eficienței, informează un comunicat al companiei, remis Manager Express.

Melania are o experiență de peste 10 ani în materie de cercetare de piaţă și strategie, în cadrul unora dintre cele mai importante instituții financiare din România, și va contribui, prin cunoștințele sale de specialitate, la creșterea calității studiilor și analizelor elaborate de Deloitte în România. Ea aduce un plus de expertiză echipei specializate pe probleme de optimizare a eficienței și strategii de creștere sustenabilă.

„Am hotărât să fac o schimbare strategică în carieră și să mă concentrez mai mult asupra provocărilor și oportunităților din diferite industrii, valorificând în același timp experiența acumulată de-a lungul timpului în domeniul bancar și macroeconomic”, spune Melania Hăncilă. „Sunt onorată să mă alătur echipei Deloitte, liderul global al serviciilor de consultanță”.

Oana Petrescu, Partener Coordonator Consultanță în Management, a adăugat: „Mă bucur că Melania s-a alăturat practicii de consultanță, deoarece este un economist cunoscut și apreciat în România. Sunt sigură că, prin experiența sa, va extinde relațiile cu clienții și va aduce un plus de valoare afacerilor acestora, prin strategii inovatoare şi analize complexe”.

Deloitte Consultanță oferă asistență companiilor locale și internaționale în diverse domenii – fonduri UE și surse alternative de finanțare, dezvoltarea și optimizarea afacerii, soluții pentru creșterea veniturilor, excelență operațională, servicii CFO, schimbări strategice și transformare organizațională, managementul performanţei şi sisteme de remunerare, studii de impact și analize, precum şi asistență pentru dezvoltare instituțională.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •