Florentina Totth, noul Country President al Schneider Electric România

Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania

Florentina Totth este noul Country President al subsidiarei Schneider Electric din România. Până la această dată, Florentina ocupă funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energy în cadrul companiei.

Florentina Totth are o experienţă vastă în vânzări, marketing şi management general, cariera sa de până acum fiind legată în special de industria IT&C. Anterior achiziţiei APC de către Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizaţia locală APC România, ocupând funcţiile de District Manager (2003-2007), Country Manager România (2007-2008) şi Country Manager România şi Bulgaria (2008-2009). Ulterior, Florentina a făcut parte din echipa de top management a Schneider Electric România, având responsabilitatea gestionării mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings şi Energy.

Numirea Florentinei Totth la conducerea organizaţiei locale marchează două premiere pentru Schneider Electric România: prima şi cea mai importantă este că, la 17 ani de la înfiinţarea subsidiarei locale, la conducerea acesteia este un român, urmând tendinţa generală din cadrul grupului, iar cea de-a doua este învestirea primei femei în această funcţie.

„Încep cu entuziasm un nou capitol în cadrul companiei şi sunt convinsă că Schneider Electric îşi va continua povestea frumoasă în România, datorită pasiunii şi eforturilor comune ale echipei noastre şi ale partenerilor care ne sunt alături, precum şi datorită încrederii pe care ne-o acordă clienţii noştri. În perioada următoare, ne-am propus să ne menţinem obiectivele de creştere prin misiunea noastră de a ajuta companiile şi populaţia să utilizeze într-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric România.

Florentina Totth îl succedă în această funcţie pe Saulo Spaolanse, care îşi încheie cu succes mandatul de Country President în România, început în ianuarie 2011. În următoarea perioadă, Saulo Spaolanse va ocupa o funcţie similară la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •