Lucian Enaru este noul Director General Schneider Electric România și Republica Moldova

Lucian Enaru este noul Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Începand cu data de 01 februarie 2020, Lucian Enaru preia poziția de Director General Schneider Electric România şi Republica Moldova. Această numire vine la încheierea mandatului de 4 ani al lui Marius Perşinaru.

Marius a condus dezvoltarea business-ului Schneider Electric România, folosindu-şi experienţa de management şi leadership de peste două decenii, în cadrul unor companii internaţionale de top, atât în România, cât şi la nivel global.

„Am venit la Schneider Electric într-o perioadă de transformare”, spune Marius Perşinaru. „Rolul meu a fost să structurez organizaţia într-un nou context regional şi într-un moment de redefinire a industriei. Acest lucru a dus la consolidarea echipei şi crearea unei culturi organizaţionale solide, capabile să se adapteze şi să susţină transformarea strategică globală. Consider că în aceşti patru ani am dezvoltat organizația locală, iar acum, când este într-o altă etapă şi are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit să ducă mai departe planurile Schneider Electric.”

Marius se va dedica dezvoltării proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanță în management şi leadership strategic.

Lucian Enaru va prelua funcţia de Director General după 13 ani în cadrul echipei Schneider Electric. De-a lungul timpului, Lucian a ocupat diverse poziţii în vânzări si marketing, cea mai recentă fiind de Director de Vânzări. Noua poziţie reprezintă o recunoaştere a realizărilor şi experienţei profesionale acumulate şi o ocazie de a implementa o nouă direcţie strategică business-ului de peste 70 milioane EUR*.

„Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală, într-un moment important pentru industria în care activăm”, spune Lucian. “Obiectivul meu principal va fi acela de a promova soluţiile digitale în domeniul eficienţei energetice şi de a le oferi clienţilor şi partenerilor noştri produsele, soluţiile şi aplicaţiile EcoStruxure, pentru eficiență şi dezvoltare durabilă.”

*conform Rezultatelor Financiare 2018

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •