HyperCubic anunță un an hiper-profitabil

 HyperCubic IT Outsourcing, compania care oferă un pachet complet de soluții și servicii IT pentru afaceri, estimează o creștere de 40% a cifrei de afaceri în 2014.

 HyperCubic anunță un an hiper-profitabil

După ce a tras linia de final de an 2013, HyperCubic IT Outsourcing, companie cu o experiență de 5 ani pe piața IT din România, anunță două dintre principalele obiective ale acestui an: creșterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea business-ului de mentenanță a sistemelor informatice și mărirea echipei.

”Peste 90% dintre companii eșuează în primii cinci ani de activitate. Noi am reușit să trecem cu brio peste etapa teoretică de start-up. Am evoluat de an la an, chiar și în perioada de recesiune, când multe companii mici au dispărut de pe piață. Rezultatul l-am cuantificat la finalul lui 2013, pe care l-am încheiat cu o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 de euro. Obiectivul principal pentru acest an este dezvoltarea business-ului de servicii și suport soluții IT, adaptate cerințelor IMM-urilor din România. Estimăm că în 2014 ne vom crește afacerile cu 40%, piața locală fiind principalul accelerator al business-ului. Ne vom axa pe linia de mentenanță, fără a neglija însă segmentul de service echipamente IT, care are la rândul lui o cotă importantă în cifra de afaceri a companiei”, a declarat Bogdan Rohan, Managerul General HyperCubic IT Outsourcing.

HyperCubic își desfășoară activitatea în București și în zonele limitrofe, situate la maximum 100 de kilometri de Capitală. În prezent, reprezentanții companiei nu iau în calcul opțiunea unei expansiuni geografice la nivel național sau internațional.

Studiile arată că piața IT va crește în următorii cinci ani, iar HyperCubic se aliniază la aceste tendințe. În acest sens, pentru consolidarea și dezvoltarea activităților companiei, în 2014 vom recruta cel puțin 10 administratori IT, dar și specialiști în vânzări și marketing”, spune Bogdan Rohan.

Bogdan Rohan, 28 de ani, a fondat HyperCubic în anul 2009, după absolvirea Facultății de Politehnică. Compania a intrat pe piață cu doi angajați specializați pe reparații de echipamente IT. Doi ani mai târziu, HyperCubic și-a extins domeniul de activitate în zona de mentenanță a sistemelor informatice, iar echipa companiei a crescut constant, ajungând în prezent la aproape 30 de membri.

HyperCubic IT Outsourcing oferă servicii IT integrate în București și în zonele din apropierea Capitalei. Compania s-a extins pe două linii de business: Servicii de Externalizare IT și Servicii IT de Reparații Laptopuri și Echipamente IT. Serviciile HyperCubic sunt adresate în special firmelor mici și mijlocii, care doresc să externalizeze departmentul IT sau o parte dintre funcțiunile acestuia.  Portofoliul de clienți al HyperCubic cuprinde companii ca: Nissan, Groupama, Best Foods, Agip, Delta Studio.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •