Mariana Gheorghe, CEO Petrom, în topul celor mai puternice 50 de femei din lume

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, în topul celor mai puternice 50 de femei din lume

Mariana Gheorghe, CEO Petrom se află pe locul 27 în topul „Most Powerful Women: The International Power 50” întocmit de revista Fortune.
mariana gheorghe

În topul de anul acesta există 12 femei nou intrate în top. Potrivit CNN, acest lucru înseamnă că puterea globală la nivel de business începe să se schimbe.

Pe primul loc în top se află Maria das Graças Foster, CEO-ul companiei braziliene din industria petrolieră, Petrobas. Locul doi este ocupat de președintele companiei turce Sabanci Holding, Güler Sabanci. Gail Kelly, CEO Westpac se află pe locul trei; Chanda Kochhar, CEO al ICICI Bank India, pe locul patru; Annika Falkengren, CEO, SEB pe locul cinci; Karen Agustiawan, CEO al Pertamina, Indonezia se află pe locul șase; Sock Koong Chua, CEO al Singapore Telecommunications ocupă locul șapte; Alison Cooper, CEO al Imperial Tobacco Group din Marea Britanie se află pe locul opt; Carolyn McCall, CEO al easyJet din Marea Britanie, pe locul nouă, iar Maria Ramos, CEO al Barclays Africa se află pe locul zece.

În fiecare an, Fortune Magazine stabilește aceste topuri ca o formă de recunoaștere a celor mai importante femei-antreprenor care se evidențiază prin capacitatea lor de a face față provocărilor, de a rupe bariere și de a fi inovatoare.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •