XTB România are un nou General Manager

Bogdan Albu este noul General Manager al XTB România, informează un comunicat al companiei, remis Manager Express.

Tadeusz Kuropatwinski & Bogdan Albu, XTB Romania

Bogdan Albu este succesorul lui Tadeusz Kuropatwinski, care şi-a încheiat mandatul în decembrie 2013, după patru ani petrecuţi la XTB România. În prezent, Tadeusz Kuropatwinski susţine tranziţia de management, în calitate de consultant.

„A fi numit General Manager este o responsabilitate pe care o accept cu mult entuziasm. Cred în potenţialul pe care piaţa de capital din România îl are şi, împreună cu echipa XTB România, voi depune toate eforturile pentru materializarea acestuia. Educația va rămâne unul dintre principalele noastre instrumente în acest proces şi sperăm ca prin programele pe care le derulăm să contribuim semnificativ la creșterea nivelului de educație financiară din România.”, a declarat Bogdan Albu, noul

Bogdan Albu s-a alăturat echipei XTB România la începutul anului 2012, în calitate de Head of Sales, atribuţiile sale fiind coordonarea echipei de brokeri în cadrul companiei, planificare strategică, încheierea de parteneriate instituționale, mărirea reţelei de parteneri şi coordonarea acestora.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •