Primii trei participanți la „Condus de randament” au câștiguri de 26% cu trei zile înainte de finalul concursului

Primii trei participanți la „Condus de randament” au câștiguri de 26% cu trei zile înainte de finalul concursului

Primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de Bursa de Valori București (BVB) se apropie de final. Cu trei zile înainte de terminarea concursului de tranzacționare „Condus de randament”, primii participanți care au îndeplinit condiția minimă de a înregistra cumpărări de acțiuni de minim 30.000 de lei au ajuns la randamente semnificative ale portofoliilor, de peste 26%, în ultimele patru luni.

Prima poziție pentru câștigarea marelui premiu, un SUV Dacia Duster, este intens disputată. Investitorul de pe primul loc a ajuns la un randament de 26,72%, iar cel de pe locul second la unul de 26,71%, potrivit datelor afișate pe site-ul concursului www.condusderandament.ro, calculate până la data de 10 februarie. Investitorul aflat pe locul al treilea în clasament a înregistrat și el un randament de 26%.

De altfel, top 10 în funcție de randamente este încheiat de un investitor care înregistrează un plus de 15,85%, în timp ce top 20 se încheie cu randamente de 12,71%.

Primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de Bursa de Valori București a început pe 17 octombrie 2016 și se va încheia pe 17 februarie 2017. „Condus de randament” este o competiție și o campanie educațională pentru cei interesați de investiții și bursă să afle mai multe informații și să își testeze abilitățile pe piața de capital. Partenerul principal este Raiffeisen Bank, iar marele premiu este un autoturism Dacia Duster. Premiul al doilea constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 de euro, oferit de eMAG, iar premiul pentru locul al treilea constă într-o vacanță premium de 5 zile în România, din partea Happy Tour. În plus, zeci de alte premii vor fi acordate participanților la concurs. Gala de premiere va avea loc pe 7 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •