Mobilitatea internațională a salariaților – Mituri, Riscuri, Soluții

Mobilitatea internationala a salariatilor – Mituri, Riscuri, Solutii

Deloitte și Reff & Asociații alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „Mobilitatea internațională a salariaților – Mituri, Riscuri, Soluții”, care va avea loc pe 15 martie 2017, la Hotel InterContinental din București.

Reprezentanții celor două companii organizatoare vor discuta despre încadrarea corectă a situației de mobilitate din perspectiva legislației aplicabile, cu respectarea prevederilor europene, procesele de salarizare și administrare a forței de muncă mobile, implicațiile și obligațiile fiscale și de asigurări asociate.

În cadrul seminarului, vor exista sesiuni tematice, care vor aduce în discuție următoarele subiecte: aspecte  esențiale privind politicile de mobilitate (înțelegerea fenomenului de mobilitate, categorii de mobilitate, politicile companiilor și cerințele legislative locale), inițierea și implementarea (tipurile de contracte, obligațiile societății din România, impozitul pe venit și contribuțiile sociale, elementele tipice în pachetele de mobilitate, tratamentul fiscal aplicabil), repatrierea (încetarea contractului & corelarea diverselor raporturi contractuale, aspecte ulterioare perioadei de mobilitate).

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • Adrian Stoian, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • Elena Gavrilescu, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • Gabriela Ilie, Avocat, Reff & Asociații
  • Raluca Balint, Avocat, Reff & Asociații

Seminarul „Mobilitatea internațională a salariaților – Mituri, Riscuri, Soluții” este dedicat următorului tip de public-țintă: Global Mobility, International Mobility Managers, HR Managers, HR Administrators, HR Business Partners, Compensation & Benefits Managers, Talent Managers, Total Rewards Managers, Payroll Administrators, Tax Managers & Specialists, Juridical Managers și Financial Managers.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, precum și consultanță și suport în implementarea obiectivelor strategice și de business stabilite pentru acestea.

(foto: BusinessMark)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •