Edenred lansează un program de stagii plătite internaţionale pentru tineri absolvenţi

Edenred lansează un program de stagii plătite internaţionale pentru tineri absolvenţi

Edenred, companie emitentă de tichete și carduri preplătite pentru salariați și companii, lansează Edenstep, un program pentru absolvenţii facultăților și universităților de business, care oferă 24 de luni de experiență profesională plătită. Începând din septembrie 2017, 15 absolvenţi din țările selectate din Grupul Edenred vor avea oportunitatea de a lucra la Edenred în 12 mari orașe pe 4 continente, incluzând Shanghai, Boston, São Paulo sau Milano. Din cei 15 absolvenți care vor face parte din acest program, unul poate proveni din România.

Programul Edenstep oferă participanților posibilitatea de a performa într-un mediu stimulativ, internațional, ca parte a programului Voluntariat pentru Experienţă Internaţională (V.E.I) din Franţa. Candidaţii, selectați din universități de afaceri de prestigiu, vor forma o clasă de 15 absolvenți care vor câștiga experiență profesională solidă, internațională și vor putea contribui la dezvoltarea Edenred.

Absolvenții selectați vor participa la misiunea actuală a grupului Edenred, de a dezvolta soluții de beneficii salariale complet digitale și din ce în ce mai axate pe soluții mobile. Edenred  fructifică oportunitățile create de tehnologia digitală, devenind lider mondial în managementul cheltuielilor de afaceri și  reinventând piața plăților corporate.

Edenstep, propulsare în carieră pentru tinerii absolvenţi

Alături de angajații Grupului, participanții vor beneficia pe tot parcursul programului de sprijin individual (instruire și mentorat), pentru a-i ajuta să profite la maxim de o experiență foarte preţioasă, care va le spori șansele de angajare pe termen lung.

Începând cu data de 4 septembrie 2017, cei 15 participanți din țările selectate, inclusiv din România, vor petrece o săptămână la sediul central Edenred din Paris, unde se vor întâlni cu directorii executivi ai Grupului. La aceasta se vor adăuga două săptămâni de lucru la Munchen, Milano şi Paris. Participanții vor fi găzduiţi împreună într-un apartament în această perioadă de inducție, la sfârșitul căreia vor putea să-și împărtășească primele impresii în cadrul unei cine cu un membru al Comitetului Executiv Edenred.

Între sfârșitul lunii septembrie 2017 și septembrie 2019, fiecare participant la programul Edenstep va efectua două stagii plătite de câte un an într-o anumită țară, în una din zonele de expertiză ale Edenred – finanțe, marketing, strategie și dezvoltare, sau tehnologie digitală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •