Nou Director Regional în cadrul Grupului Up

Elena Pap, Director General al Up Romania, va cumula aceasta pozitie cu cea de Director Regional

Elena Pap a fost numită Director Regional în cadrul Grupului Up. Director General al Up România de 15 ani, Elena Pap va cumula această poziție cu noua funcție de Director Regional pentru țările România, Bulgaria, Moldova, Serbia și Grecia. Astfel, Elena Pap este prima femeie-director al unei filiale internaționale din cadrul grupului numită în Comitetul Executiv al grupului Up.

Elena Pap preia atribuțiile de la predecesorul său, Julien Anglade, care a primit un nou rol în cadrul Direcției Generale a grupului francez.

În noua sa funcție, Elena Pap va coordona dezvoltarea soluțiilor si serviciilor inovatoare ale grupului Up în Europa de Sud-Est și va contribui la orientarea și implementarea proiectului strategic Up.

“Inovația și tehnologizarea soluțiilor noastre de motivare pentru angajați sunt prioritatea grupului Up în Europa de Sud-Est. Companiile noastre client, partenerii comerciali și utilizatorii noștri se pot baza pe noi pentru creșterea retenției, productivității și simplificării serviciilor. Dincolo de accelerarea cotei de piață a grupului în această regiune pe zona de beneficii, obiectivul meu cheie este să găsesc noi oportunități de dezvoltare și diversificare pentru portofoliul de servicii al companiei”, a declarat Elena Pap.

Cu o lungă experienţă în domeniul financiar şi în managementul echipelor, Elena Pap este unul dintre pionierii acestei industrii. Elena este de 16 ani la conducerea Up România, cunoscută în trecut ca Chèque Déjeuner, şi are o experiență solidă în industria tichetelor valorice. În ultimii ani, Elena Pap s-a dedicat creşterii companiei Up, poziţionând-o ca un jucător-cheie pe piaţa locală, dar și intereselor industriei în general, din poziția de Președinte a Asociației Profesionale a Emitenților de Tichete Valorice (APET).

Din poziţia de director general, Elena Pap a dezvoltat parteneriate durabile cu mediul de afaceri – retaileri, IMM-uri, mari corporaţii. Venirea sa la vârful Up România a condus spre o viziune nouă în relaţia cu clienţii şi partenerii, o viziune bazată pe eficienţă, simplificare şi empatie.

Înainte de activitatea din cadrul Up România, Elena Pap a deţinut funcţii de conducere în cadrul departamentelor financiare ale mai multor companii, printre care Romcontrol sau American Enterprise.

Elena este absolventă a Academiei de Studii Economice, specializarea finanţe, credit şi contabilitate.

Cu o prezență în 30 de țări și o bază de peste 200.000 de companii client, deservind peste 26 de milioane de beneficiari în întreaga lume, grupul francez Up a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 532 milioane de euro.

Citește și: Gijs Klomp, parte din echipa CBRE în poziţia de head of investment properties

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •